Sabtu, 9 April 2011

Ulasan filem Hantu Kak Limah Balik Rumah

Hantu Kak Limah Balik Rumah...agak terlambat untuk aku menonton filem ini. Tapi takpe lah sebab ia better dari tak tengok langsung. Dan apa perasaan aku selepas habis menontonnya? Ada 2 perasaan..1st keesokan hari selepas kali pertama aku tengok filem ni, aku tengok lagi sekali Hantu Kak Limah. 2nd..aku rasa sangat menyesal kerana tidak tengok filem ni ketika ditayangkan di panggung hari tu!

Aku tidak mahu komen banyak-banyak. Cukuplah sekadar aku cakap filem ni merupakan satu naskah yang berani, segar, dinamik dan menghiburkan. Memang best dan puas hati. Teruskan usahamu Mamat Khalid! (walaupun sebelum ini aku bukanlah peminat Mamat Khalid ; tapi mungkin berubah selepas aku 'jatuh cinta' dengan filem Hantu Kak Limah)

3 ulasan:

  1. sy suka filem mamat khaled,tak boring tengok berkali2.dari man laksa,zombi kg pisang dan hantu kak limah.cuma 1 yg tak berapa best yg farid kamil berlakon,lupa dah estet ke apa..

    BalasPadam
  2. yups...
    ku suka filem mamat khalid sebab dialog2 dia walaupun santai namun ada double meaning yang positif

    BalasPadam
  3. Salam. Naper lama dah tak update? KL Gangster best wooo...

    BalasPadam